Natal

Natal er hovedstaden i staten Rio Grande de Norte i nord Brasil og har ca 800.000 innbyggere. Turist delen av byen heter Ponta Negra og ligger i en liten vik 12 km fra sentrum. Byen har litt urettferdig fått et dårlig rykte i Norge på gunn av innvisteringer av norske kriminelle på midten av 2000 tallet. Ponta Negra har en koselig strand med små butikker og mange gode restauranter. Det er mange bra turisthoteller her og overnatting er relativt rimelig. Det er også mange muligheter for utflukter til små landsbyer både sør og nord for Natal.

natal 3

Ponta Negra strand med Morro de Careca i bakgrunnen.

natal 2

Pont Negra strand sett den andre veien.

natal 5

Ponta Negra strand med små butikker og restaurenter rett på innsiden av stranden.

natal 4

Ponta Negra. Bilde tatt fra toppleiligheten på hotel Elegance Flat Beira Mar.

natal 1

Ponta Negra. Bilde tatt fra toppleiligheten på hotel Elegance Flat Beira Mar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *